Kim i Kanje potrošili 30.000 dolara za smještaj

Agencije
Kim i Kanje potrošili 30.000 dolara za smještaj

Poznati par Kim Kardašijan i Kanje Vest potrošili su 30.000 dolara za boravak u hotelu "Langam" u Melburnu. Nakon što su prvobitno odlučili da iznajme kraljevski apartman učinilo im se da to, ipak, nije dovoljno za njihovu bezbjednost, pa su riješili da iznajme cijeli 23. sprat.

Ovaj bogati holivudski par platio je boravak u svih 13 soba koje se nalaze na pomenutom spratu kako bi se pobrinuli da njihova kćerka Nort ima dovoljno prostora. Ona je tako slobodno puzala od sobe do sobe, a niko od gostiju nije mogao da joj smeta.

Na kraju su u "Langamu" odsjeli samo skromne tri noći.

Koliko Kanje Vest voli svoje dvije dame pokazuje i to što je nedavno izjavio da njegova supruga potpuno zaslužuje priznanje žene godine.

Naime, nakon što je magazin "GQ" proglasio Kim Kardašijan ženom godine javnost je glasno negodovala. Njen suprug svima kojima se ne sviđa njegova supruga je poručio da je bilo krajnje vrijeme da dobije ovu titulu, jer je ona legenda.

One koji imaju nešto protiv zanosne Kim nazvao je uštogljenim konzervativcima koji ne shvataju šta su društvene mreže i smatraju da su ovakve nagrade rezervisane samo za glumice.

Starleta je nedavno rodila predivnu djevojčicu i ljekari su joj savjetovali da nakon teškog porođaja nipošto ne smije da vježba, ali to, čini se, nije ni najmanje loše uticalo na obline po kojima je poznata širom svijeta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana