Kim i Kanje na korak do razvoda

Agencije
Kim i Kanje na korak do razvoda

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan na korak je od odluke da podnese papire za razvod od repera Kanje Vesta, tvrde američki tabloidi.

Naime, izvor blizak paru rekao je za jedan američki tabloid da je samo pitanje dana kada će rijaliti zvijezda zatražiti razvod. A razlog bi mogao ležati u činjenici da je Kardašijanki suprug jednostavno - dosadio.

Naime, kako piše "Radaroniline", najpoznatija starleta na svijetu, sve teže se bori sa stresom zbog posla, finansijskih problema a preveliki ego njenog supruga nimalo joj ne olakšava situaciju u kojoj se nalazi. Takođe, isti izvor je za tabloid naveo da je jedan od razloga za propadanje braka i taj što njih dvoje nikada nisu zajedno zbog poslovnih obveza.

A da stvar bude još interesantnija, reper živi u iluziji da je njegov brak sa starletom idiličan i nema pojma šta mu supruga sprema, prokomentarisao je izvor blizak paru za "Radaronline".

Ovo nije prvi put da strani mediji pišu o razvodu Kim i Kanje. Slične informacije pojavile su se u javnosti samo četiri dana poslije porođaja Kim Kardašijen. Da li je ovo još jedan trik para kako bi bili u centru pažnje javnosti, vrijeme će pokazati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana