Kim će roditi djevojčicu

Agencije
Kim će roditi djevojčicu

Rijaliti zvijezda i starleta Kim Kardašijan i njen partner reper Kanje Vest očekuju djevojčicu, a ovu vijest podijelili su sa ostatkom svijeta, gdje drugo, nego u rijalitiju "U korak sa Kardašijanovima".

Par je do sada bio tajanstven u vezi sa polom djeteta, čak su kupovali i bijelu odjeću za bebe kako ljudi ne bi naslutili da li Kim čeka dječaka ili djevojčicu.

Pripreme za prvi porođaj Kim Kardašijan već odavno su u punom su jeku, a kako su nedavno otkrili, Kim bi trebalo da se porodi u Parizu.

Najvažniji razlog zbog kojeg bi se Kim porodila u glavnom gradu Francuske je taj što u Francuskoj vrijede strogi zakoni i zabrane protiv paparaca, pa bi starleta imala privatnost, što u Americi nije slučaj. Ovaj kontroverzni plan svoje prvo dijete dobiće ne ljeto.

Kim je više puta pričala da trudnoću ne podnosi baš najbolje, te da se još nije navikla na ove promjene u životu, iako je željela porodicu i brak.

 - Ne mogu reći da je lako. Nemam jutarnjih mučnina, ali se ne mogu složiti sa ženama koje tvrde da je trudnoća zabavna i da obožavaju kada su u drugom stanju. Pomalo je bolno. Ima dosta bolnih trenutaka, ali znam da se na kraju sve isplati, pa se radujem tome - otkrila je atraktivna starleta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana