Kim će na trudnoći zaraditi 12 miliona evra

Agencije
Kim će na trudnoći zaraditi 12 miliona evra

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan, koja sa svojim partnerom Kanje Vestom očekuje bebu, pregovara sa TV producentima o snimanju njenih ultrazvučnih pregleda i odlazaka u bolnicu tokom trudnoće. Starleta je i zatrpana ponudama proizvođača bebi opreme koji žele da buduća mama reklamira njihovu robu.

Procjenjuje se da bi Kim na svojoj trudnoći mogla da zaradi oko 12 miliona evra!

Kim, ipak, ne želi da slijedi primjer sestre Kortni, koja je u rijaliti šouu "U korak sa Kardašijanima" rodila kćerku Penelope. Ona planira da porođaj protekne bez prisustva medija. Ali, ipak je u pitanju Kim, pa nije isključeno da će se predomisliti i podijeliti porođaj sa milionima gledalaca.

Kim Kardašijan i Kanje Vest presrećni su što će postati roditelji. Reper je na svom koncertu u Atlantik Sitiju publici  otkrio radosnu vijest koju su ubrzo prenijeli svjetski mediji. Na njihovu odluku o roditeljstvu uticala je malena Blu Ajvi Karter, kćerka slavnih muzičara Bijonse i Džej Zija, koja je poznati par navela na razmišljanje o prinovi.

Kanje Vest insistira da se on i Kim vjenčaju prije rođenja bebe, dok rijaliti zvijezda želi da to bude poslije porođaja. Da bi uopšte došlo do njihovog braka, Kim najprije mora da se i zvanično razvede od bivšeg supruga, NBA košarkaša Krisa Hemfrisa.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana