Kim: Brak sa Krisom bio greška

Agencije
Kim: Brak sa Krisom bio greška

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan progovorila je o svom braku sa Krisom Hemfrisom, koji je trajao samo 72 dana, priznavši da fizički više nije mogla da bude u bračnoj zajednici s njim.

Iako je njena majka Kris Džener pokušala da je ubijedi da otkaže vjenčanje sa NBA zvijezdom, Kim je ipak odlučila da vjenčanje bude održano, zbog čega je kasnije i zažalila, ostavši vjenčana sa Krisom samo 72 dana.

Kim je prije nekoliko mjeseci otkrila da je još na njihovom medenom mjesecu znala da će brak biti kratkog daha, priznavši da je odluku o udaji donijela nakon što ju je uhvatila panika kada je napunila 30 godina.

- Sada znam da je to bila greška. Mislila sam: "Čovječe, imam 30 godina, bolje da se sredim, da se vjenčam". Mislim da većina djevojaka prolazi kroz tu fazu panike, pogotovo ako ljudi oko njih već imaju porodice, djecu - rekla je Kim koja sada ima dvoje djece u braku sa Kanje Vestom.

Konačno je priznala da je ubrzo poslije vjenčanja sa Krisom shvatila da on nije pravi čovjek za nju.

Osim zbog ovog braka, Kim je otkrila da je zažalila i što se u trudnoći pojavljivala u porodičnom rijaliti šouu "U korak sa Kardašijanovima".

- Izgledala sam kao krava, i zaista ne mogu da podnesem da gledam te epizode - kaže Kim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana