Kijanu Rivs oduševio ponašanjem prema mladom obožavaocu na aerodromu

GS
Foto: Tviter

Kijanu Rivss prepoznatljiv je kao jedna od najljubaznijih holivudskih zvijezda, a nedavnim gestom prema mladom obožavaocu na aerodromu oduševio je korisnike društvenih mreža koji su još jednom istaknuli zbog čega je mnogima omiljen.

Kijanu Rivs potvrdio je titulu "najljubaznije ličnosti Holivuda" nakon što je odgovorio na niz pitanja mladog obožavaoca na aerodromu nakon međunarodnog leta.

Razgovor je zabilježio TV producent Endru Kimel koji je pohvalio glumca i rekao da "mali trenuci poput ovog mogu napraviti ogromnu razliku u životima ljudi".

Nakon leta iz Londona za Nju Jork, dječak je od Rivsa zatražio autogram i postavio mu "niz brzih pitanja".

Prema Kimelu, zvijezda "Matriksa" i "Džon Vika" rado je odgovorio na svako.

U razgovoru, koji je postao viralan na Twiteru, 57-godišnji glumac rekao je dječaku da je bio u Londonu na snimanju dokumentarca. Takođe je govorio o prisustvu Velikoj nagradi Formule 1 u Silverstonu za vikend, prenosi Klix.

Rivs je rekao dječaku da je u Nju Jork stigao na pet dana kako bi pogledao predstavu na Brodveju.

Kimel je napisao: "U to vrijeme dječaku je ponestajalo pitanja, pa ga je Kijanu počeo ispitivati. Zašto ste bili u Evropi? Koje ste galerije posjećivali u Parizu? Koja vam je bila najdraža?"

Dodao je: “Čovjek nije mogao biti ljubazniji, pogotovo nakon međunarodnog leta.

"Htio sam ovo podijeliti jer je izvrstan tip i mali trenuci poput ovog mogu napraviti veliku razliku u ljudskim životima. Trebamo više Kijana!", poručio je Kimel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana