Kijanu Rivs i njegova djevojka u rijetkom javnom pojavljivanju izgledali zaljubljeno i sretno

GS
Foto: Tviter

Omiljeni holivudski glumac Kijanu Rivs i njegova djevojka Alehandra Grant uživali su u jednom od rijetkih zajedničkih pojavljivanja u javnosti.

 Slavni glumac i njegova 49-godišnja djevojka umjetnica pojavili su se na 2022 MOCA Gala, svečanosti održanoj u Gefen Contemppraru, u Muzeju za suvremenu umjetnost i Los Anđelesu.

Na gala događanje došli su elegantno odjeveni i usklađeni. Kjanu u klasičnom tamno plavom odijelu, bijeloj košulji i plavo-crvenoj kravati, sa svojom prepoznatljivom frizurom i bradom, dok je Alexandra zablistala u crvenoj haljini.

Par se na crvenom tepihu držao za ruke, a tijekom poziranja fotografima stalno su se smijali i gledali se u oči te je jasno da ljubav među njima cvijeta kao prvog dana.Par je prvi puta javno obznanio vezu u novembru 2019., pojavivši se zajedno na crvenom tepihu, no kasnije se otkrilo da su u tajnosti bili u vezi godinu i pol prije javnog pojavljivanja.

Par već nekoliko godina uspješno izbjegava pitanje o braku ili zarukama te uvijek ističu kako je njima ljubav dovoljna i da im nije potreban papir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana