Kevin Fajgi u produkciji “Zvjezdanih ratova”

Agencije
Kevin Fajgi u produkciji “Zvjezdanih ratova”

Predsjednik kompanije “Marvel” Kevin Fajgi najavio je da priprema novi projekat za platformu “Dizni”, a u pitanju je produkcija novog filma iz franšize “Zvjezdanih ratova”, u saradnji sa Kejtlin Kenedi.

Ove vijesti su vrlo šokantne, jer Kevin Fajgi ima puno toga u svojim rukama s nadolazećom četvrtom fazom filmova koji su u pripremi, a u vezi su sa “Marvelovim” filmskim univerzumom.

Šef “Diznija” Alan Horn objasnio je detalje partnerstva Kevina Fajgija i Kejtlin Kenedi. 

- Uzbuđeni smo zbog projekta na kojem rade njih dvoje u timu, ne samo u smislu “Ratova zvijezda”, nego i franšize “Indijana Džouns”, kao i drugih dijelova kompanije, uključujući “Children of Blood and Bone” sa Emom Vots. Završetkom Skajvoker faze, tražeći novu eru u pričanju priča iz “Zvjezdanih ratova”, a znajući koliko je Kevin Fajgi zagriženi fan, ima smisla da tih dvoje izuzetnih producenata rade zajedno - naveo je Horn.

Takođe, navedeno je da Fajgi već ima ideje o ulogama koje bi mogao da dodijeli određenim glumcima u pomenutom projektu. Naime, Fajgi se vodi time da određenom glumcu odredi specifičnu ulogu, za koju smatra da bi bila najpogodnija i najbolja za njega.

Kejtlin Kenedi će i dalje ostati glavna osoba za “Zvjezdane ratove” i nastavak priče u vezi sa franšizom, ali bi Fajgi svakako mogao da preuzme neku vrstu vladavine, u nastavku saradnje.

O promjenama koje se tiču Fajgijevog učešća u “Zvjezdanim ratovima” bilo je riječi prošle godine.

Uprkos brojnim najavljenim promjenama, mnogi obožavaoci su usaglašeni da filmovi iz franšize “Zvjezdanih ratova” nisu najbolji, pogotovo u posljednjih nekoliko godina.

Ali kompanija “Dizni” svakako namjerava da ide u smjeru unapređenja nove priče, koja će biti razvijana nakon završetka trenutne trilogije, koja je takođe u pripremi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana