Ketrin i Tito Džekson će dijeliti starateljstvo nad djecom Majkla Džeksona

Tanjug
Ketrin i Tito Džekson će dijeliti starateljstvo nad djecom Majkla Džeksona

Ketrin Džekson, majka pop pjevača Majkla Džeksona, ubuduće će dijeliti starateljstvo nad njegovom djecom zajedno sa svojim unukom, 34-godišnjim Titom džuniorom Džeksonom.

 

Ketrin i Tito su se sreli prije dva dana i dogovorili da podjele starateljstvo u interesu djece, izjavio je novinarima Peri Sanders, advokat 82-godišnje bake Džeksonove djece.

On je rekao da je Ketrin Džekson veoma srećna što će moći da bude samo baka i da podiže Majklovu djecu bez svakodnevne brige oko vođenja mnogobrojnog osoblja koje prati porodicu tako visokog profila.

Porodica Džekson će iduće sedmice formalizovati novi dogovor i time okončati svađu oko starateljstva nad 15-godišnjim Prinsom, 14-godišnjoj Paris i 10-godišnjim Blenketom. 

Prema dogovoru, Tito će se brinuti o školovanju djece i nadgledati rad posluge i obezbjeđenja, dok će Ketrin kontrolisati finansije - 70.000 dolara mjesečno koje je Majkl Džekson oporukom ostavio svojoj porodici.

Već neko vrijeme traju sukobi unutar porodice preminulog kralja popa oko podjele imovine. Američki tabloidi su pisali da su 82-godišnju Ketrin oteli Majklova braća i sestre koji su ljuti što nisu ništa naslijedili od njegove imovine.  

Paris i Princ su na Tviteru pisali kako Dženet i Majklova braća ne daju Ketrin da ih posjećuje. Princ je čak postavio i fotografiju, dokaz da se dopisivao sa njima.

“Sada je dosta, pišem vam jer zahtjevam da razgovaram sa bakom, odmah!!!”, napisao je Princ Rebi, Ostinu i Dženet, a Dženet je poslala odgovor svima: “Ne dajte im, molim vas”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana