Ketrin Džekson naredila hirurzima da lažu Majklu

Glas Srpske
Ketrin Džekson naredila hirurzima da lažu Majklu

Majka pokojnog kralja popa kaže da je nos njenog sina bio pretanak, da je izgledao kao čačkalica, te da je ona natjerala hirurge da mu lažu da su ga operisali.

- Izbjeljivao je kožu jer je imao vitiligo i nije htio da izgleda kao krava koja ima pjege po sebi. Zato se obratio liječnicima i izjednačio boju kože, rekla je Ketrin Džekson u intervjuu sa Oprom Vinfri.

Pričala je i o sinovljevoj zavisnosti od plastičnih operacija. Rekla je da ga je u nekoliko navrata pitala zašto se toliko operiše, a on joj je govorio da mora jer inače neće moći izaći iz kuće te da je preružan da ga iko vidi. 

- Nos mu je bio pretanak, izgledao je kao čačkalica. Liječnicima sam naredila da mu lažu, da ga uspavaju i kažu mu da su mu operisali nos, a da ga ni ne pipnu - otkrila je Džekova majka. 

Godinu i po poslije njegove smrti Opra je na svoj slavni kauč dovela Princa, Paris i Blanketa, te njihovu baku Ketrin. Ekscentrični pjevač školovao je svoju djecu kod kuće, a poslije njegove smrti počela su pohađati privatnu školu. Maleni Blanket je presramežljiv pa je još kod kuće iako i njega planiraju poslati u školu. Majka kralja popa izjavila je kako nikog ne krivi za sinovljevu smrt iako je nikad neće preboljeti. Princ, Majklov najstariji sin, izjavio je da je njegov otac volio šetati plažom i jesti čokoladice. Prisjetio se kako su jednom na krovu kuće u Las Vegasu jeli "snikers" i posmatrali grad. Dvanaestogodišnja Paris otkrila je Opri da je njihov otac bio sjajan kuvar i da priprema najbolji francuski tost na svijetu, a vodio ih je u muzeje te se trudio da provede kvalitetno vrijeme s njima.

- Bio je najbolji otac na svijetu i beskrajno nam nedostaje - zaključila je Paris.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana