Keti u krevetu za čistu desetku

Glas Srpske
Keti u krevetu za čistu desetku

Novopečena supruga komičara Rasela Branda, pjevačica Keti Peri, uvjerena je da je njen muž, uprkos njegovoj divljoj prošlosti, nikada ne bi prevario jer im je predobro zajedno, prenose agencije.

- Nikada nije tajio kakav je život imao prije mene, ali to je bilo tada. Prije je bio nevjeran, ali sada zna koliko mu je dobro sa mnom i znam da nikada ne bi učinio nešto da to ugrozi. Vjerujem mu 100 odsto - kaže pjevačica, dodajući kako je uvjerena da svog dragog zadovoljava u krevetu.

- Ja sam kao djevojka iz Ludakrisovih stihova "na ulici sam dama, a u krevetu luđakinja". Ne mogu sama sebe ocjenjivati, ali ako pitate Rasela, sigurna sam da bi mi na skali od jedan do deset dao čistu desetku - samouvjereno je rekla Keti.

Rasel je na "spektakl" u krevetu ipak morao da sačeka drugu bračnu noć jer im je vjenčanje pokvario nezvani gost, zbog čega su mladenci cijelu noć bili pod budnim okom tjelohranitelja. Naime, na svečanost je "upao" razjareni tigar koji na svu sreću nije povrijedio nikoga od gostiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana