Keti pruža Tejlor ruku pomirenja

Agencije
Keti pruža Tejlor ruku pomirenja

Svađa Keti Peri i Tejlor Svift već godinama privlači veliku pažnju javnosti, međutim, pjevačice nisu javno govorile o međusobnim razmiricama, već su kroz svoje pjesme, na manje ili više suptilan način, prozivale jedna drugu.

Keti je nedavno gostovala u "Karpul karaokama" i iskreno se osvrnula na svađu sa Sviftovom i činjenicu da je njena najnovija pjesma "Snjish Snjish" posvećena upravo plavokosoj pjevačici.

- Postoji određena situacija među nama. Iskreno, ona je to započela i vrijeme je da ona to i okonča - rekla je Perijeva voditelju Džejmsu Kordenu.

Ona tvrdi da je pokušala da razgovara sa Tejlor, ali bezuspješno.

- Potpuno me je isključila, a onda napisala pjesmu o meni i ja sam pomislila: "O. K. Kul, kul, ovako, znači, hoćeš da se baviš time?" Karma? - dodala je vlasnica hita "Roar".

Na kraju je priznala da želi da svađa bude okončana.

- Spremna sam da se ovo završi. Postoji zakon uzroka i posljedica. Ako želiš da uradiš nešto, postojaće posljedice, i te kako će ih biti. Sve se svodi na karmu, zar ne? Ja mislim da žene treba da budu ujedinjene, ne podijeljene, kako bi popravile stanje u svijetu - rekla je na kraju Keti i složila se da je vrijeme da dobije poruku od Tejlor u kojoj stoji da je svađa završena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana