Keti Peri kraljica Tvitera

Agencije
Keti Peri kraljica Tvitera

Pjevačica Keti Peri postala je najpopularnija javna ličnost na "Tviteru" iako je dugo djelovalo da tu titulu niko neće uspjeti da preuzme od muzičara Džastina Bibera.

Keti ima samo nekoliko fanova više od Bibera i nije poznato koliko će to potrajati, jer je Džastinova dominacija na "Tviteru" trajala čitavih devet mjeseci. Prije njega dvije godine ubjedljivo najpopularnija bila je Ledi Gaga.

Perijeva je Bibera nadmašila i po broju fanova na "Fejsbuku", a njena filozofija "tvitovanja" je da "kada poželite da popijete čašu vina, sklonite od sebe telefon jer ne treba da pijete i tvitujete".

Atraktivna pjevačica bila je u braku sa britanskim komičarem Raselom Brendom, a razveli su se 2011. poslije godišnjice zajedničkog života. Keti je bila uvrijeđena kada je Rasel poslije razvoda rekao publici na jednom nastupu da je seks u braku "očaj".

- Kad si u braku, imaš seks sa samo jednom osobom. Kada sam ja bio u braku i imao seks sa ženom, sebi sam govorio: "Misli na nekog drugog, misli na bilo koga drugog" - rekao je tada Brend.

On je, ipak, u većini slučajeva lijepo govorio o Perijevoj.

- Uvijek ću je poštovati kao osobu i moram da kažem da sam joj stalno bio vjeran - kazao je komičar, koji je pjevačici putem SMS poruke saopštio da se razvode.

Keti je sada u vezi sa pjevačem Džonom Majerom sa kojim se kratko zabavljala i prije braka sa Raselom Brendom.

- Džon je moja najveća simpatija. Sviđao mi se duži period i divno je kada tako započnete vezu - rekla je pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana