Keti: Nisam odigrala sve gole karte

Agencije
Keti: Nisam odigrala sve gole karte

Popularna pjevačica Keti Peri kaže da odbija da se skine gola zbog medijske pažnje, a zaboravlja da je bila obnažena u spotu, ali i na omotu albuma...

Atraktivna Keti izjavila je za američku štampu da se užasava aktuelnih pop zvijezda koje se skidaju da bi dobile prostor u tabloidima.

- Svi se skidaju goli, ne znam u čemu je fora! Da, i ja sam se  nekoliko puta skinula, ali ne mislim da bi uvijek trebalo da budem bez odjeće da bih privukla pažnju - rekla je Keti.

Međutim, ona je bila gola u spotu "California girls" i na omotu svog albuma "Teenage dream ".

- Priznajem, još nisam odigrala sve svoje "gole karte". Da sam građena kao Rijana, skidala bih se svaki dan, ali za sada i dalje skrivam tijelo - rekla je Keti.

Ona trenutno promoviše novi album "Prism", koji je objavljen 21. oktobra. Keti je jedna od vodećih pop pjevačica na svjetskoj muzičkoj sceni. Njen prvi album bio je nezapažen, dok su joj druga dva u pop maniru donijela svjetsku slavu. Pravo ime joj je Keti Hadson, a još kao tinejdžerka počela je da uzima časove pjevanja i u potrazi za slavom zaputila se u Nešvil. Tamo su njeni roditelji imali kontakte u muzičkoj gospel industriji. Svoj glas je pozajmila čuvenoj Štrumpfeti u filmskoj verziji "Štrumpfova". Što se tiče ljubavnog života, iza sebe ima brak sa britanskim komičarem Raselom Brendom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana