Keri bez burme u nastavku Seks i grada

Glas Srpske
Keri bez burme u nastavku Seks i grada

Početak snimanja nastavka filma "Seks i grad" izazvao je talas oduševljenja među obožavaocima. Naime, 44-godišnja glumica Sara Džesika Parker pokazala je svoju zavidnu figuru u prozirnoj bijeloj haljini na setu u Njujorku.

Keri je ponovo uskočila u dizajnerske cipele i izgleda sjajno. Modna ikona ovog puta izabrala je 490 funti vrijedne Christian Quoboutin Pigalle cipele sa leopard uzorkom. Iako nikakvi detalji što se radnje filma tiče nisu poznati, Keri na prstu ne nosi vjenčani prsten, pa se pretpostavlja da nije sve baš sjajno u njenom braku sa "Zvjerkom".

U prvom "Seks i grad" filmu, koji je postigao veliki uspjeh prošle godine, Kari i Zvjerka su se konačno vjenčali, ali kako to inače biva, kada je ljubav u pitanju, ništa nije tako jednostavno kako se čini na prvi pogled.

Sara Džesika Parker se na posao vratila deset sedmica nakon što je surogat majka rodila njene blizanke Marion i Tabithu.
Sve četiri glumice Sara Džesika Parker (Keri), Sintija Niskon (Miranda), Kristin Dejvis (Šarlot) i Kim Katral (Samanta) pojaviće se u nastavku filma, koji se u bioskopima očekuje u maju 2010. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana