Kendis Svonpul potpuno naga FOTO

Srna
Kendis Svonpul potpuno naga FOTO

Lik manekenke Kendis Svonpul krasi najnoviju naslovnicu magazina "Maksim".

Ona je jedna od najseksipilnijih žena svijeta, a svojom najnovijom fotografijom na svom Instagram profilu nedavno je opet oduševila fanove širom svijeta.

Međutim, iako na sceni djeluje neustrašivo, seksi i samopouzdano, supermodel Kendis Svonpul u najnovijem intervjuu za magazin "Maksim" otkrila je da je, zapravo, na početku svoje karijere bila vrlo stidljiva, i da joj je trebalo dosta vremena da prevaziđe nesigurnost i dospe u fazu kada može da se osjeća dobro u svojoj koži.

"Naučila sam da posmatram sebe u trećem licu, jer ta djevojka na fotografijama nisam ja. To je lik koji sam stvorila kako bih se lakše suočila sa velikom medijskom pažnjom. Trebalo mi je mnogo da naučim kako da prevaziđem svoju stidljivost", izjavila je Svonpul, i priznala da je nekada grize savijest što živi od svog izgleda.

"Čudno je zasnivati svoju karijeru na svom izgledu, i zbog toga nekada osjećam krivicu. Ali ovaj posao ujedno nosi i neke negativne strane. Najteže je kada vas neko odbije. Mnoge djevojke zato uče kako da se nose sa time, kako da mentalno ojačaju, a isto je bilo i sa mnom. Danas me, zato, takve stvari ne pogađaju", zaključila je Svonpul.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana