Kendal bacila Kim u zapećak

Agencije
Kendal bacila Kim u zapećak

Mlada rijaliti zvijezda Kendal Džener postala je ozbiljna konkurencija svojoj starijoj sestri starleti Kim Kardašijan.

Nakon što je objavila fotografiju na kojoj nosi samo veš - top i gaćice marke "Kalvin Klajn", "Instagram" je pao. Fotografija je za samo nekoliko minuta imala milion lajkova, a u jednom trenutku i prekinula rad ove društvene mreže. Inače, Kendal je u posljednje vrijeme postigla veliki uspjeh radeći na revijama čuvenih kreatora, pa ne čudi što je "Kalvin Klajn" izabrao baš nju za jedno od zaštitnih lica.

Ona se nedavno pohvalila fotografijom iz teretane na kojoj je pozirala sa Kim. Već tada su se čuli komentari da mlađa sestra preuzima tron popularnosti od starije. Baš kao i slavna Kardašijanova, od koje je učila poziranje, Dženerova je na snimku iz teretane u prvi plan istakla zadnjicu u utegnutoj trenerci.

Mlađa sestra je još u decembru prošle godine punila stranice tabloida kada se saznalo da je započela romansu sa Harijem Stajlsom, pjevačem benda "One Direction ". Paparaci su ih "uhvatili" poslije noći provedene u jednom hotelu, a kasnije je otkriveno da je Harijev telefon pun SMS poruka koje je dobio od Kendal. Njenu sliku drži i na poleđini mobilnog telefona.

Devetnaestogodišnja Kendal je zajedno sa dvije godine mlađom sestrom Kajli odlučila da se oproba i kao spisateljka. Slavne sestre napisale su svoj prvi roman, namijenjen mladima, koji će biti objavljen u junu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana