Keli Ozborn kritikovala oblačenje princeze Kejt

Glas Srpske
Keli Ozborn kritikovala oblačenje princeze Kejt

Keli Ozborn ponovo izaziva pažnju svjetske džet set javnosti svojim oštrim komentarima, ovaj put upućenih na račun oblačenja princeze Kejt Midlton.

Nekoliko dana nakon što je nazvala pjevačicu Kristinu Agileru "debelom kučkom", kći kontroverznog muzičara Ozija Ozborna sada se okomila na princezu Kejt Midlton.

Prilikom pojavljivanja u šou Džeja Lena rekla mu je kako misli da princeza Kejt ne bi smjela reciklirati svoju garderobu. Smatra da vojvotkinja ne bi nikako smjela dopustiti da bude dva puta viđena u istoj odjeći.

- Ako ću biti j….. buduća engleska kraljica, nosiću haljinu samo jednom, jer se odričem ostatka mog života, moje privatnosti i najmanje što mogu dobiti je nova haljina svaki dan - smatra Keli Ozborn.

Džej Leno ju je na to pitao bi li bacala i pantalone poslije jednog nošenja.

- Bih, ako bih mogla. To je zapravo jako dobra ideja. Uvijek sam imala tihi modni glas u sebi, ali niko nije obraćao pažnju na mene i to je u redu. Shvatam na koji način svijet funkcioniše - kaže Keli žaleći se da niko ne želi slušati modne savjete debelih osoba.

Inače, Kejt Midlton posjeduje nekoliko kreacija poznate srpske kreatorke Roksande Ilinčić, koja oblači i poznate svjetske zvijezde Gvinet Paltrou, Bjork, Kejt Blanšet, Kristinu Riči i mnoge druge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana