Keli osvaja Majami

Agencije
Keli osvaja Majami

Model Keli Bruk boravi u Majamiju gdje snima reklamnu kampanju za kolekciju kupaćih kostima "New Look", za koju je ona zaštitno lice.

Tridesetčetvorogodišnja Britanka trudi se da spoji posao i zadovoljstvo, pa je na put povela i svog momka Dejvida Mekintoša. U pauzama snimanja Keli koristi priliku da što više vremena provodi sa svojim dragim, a radoznali paparaci svakodnevno je prate u stopu. Inače, dvadesetsedmogodišnji Dejvid je bivši marinac, a u Avganistanu, Somaliji i Irskoj proveo je nekoliko mjeseci tokom 2008. godine. On se kasnije proslavio kao učesnik rijaliti programa "Gladijatori", zasnovanom na fizičkim aktivnostima u kojima se muškarci i žene takmiče. Dejvid povremeno radi i kao model.

Nedavno su mnogi komentarisali paparaco fotografije Keli Bruk i one koje izlaze u zvaničnim kampanjama, poredeći njeno stvarno tijelo i umijeće fotošopa. Jedno istraživanje u Britaniji pokazalo je da je supermodel Keli Bruk zamijenila Pipu Midlton na tronu najljepših zadnjica.

Iako je Pipa Midlton, sestra vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton, cijeli  svijet impresionirala svojom pozadinom na sestrinom vjenčanju, ovog puta našla je dostojnog rivala. Keli Bruk svakodnevno naporno vježba, pa ovakav plasman ne iznenađuje previše.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana