Keli Bruk: Grudi su mi donijele uspjeh

Agencije
Keli Bruk: Grudi su mi donijele uspjeh

Britanski model Keli Bruk napisala je autobiografsku knjigu u kojoj je otkrila mnogo detalja iz privatnog života, a između ostalog osvrnula se na svoje grudi pitajući gdje bi bila bez njih.

- One su na neki čudan način definisale moj život u proteklih 20 godina. Donijele su mi prilike, zabavu, pažnju i dramu. Bile su pogrešno shvatane, izrabljivane, divili su im se, ismijavali ih i ponižavali - napisala je 34-godišnja britanska zvijezda.

Priznala je da su njene obline glavne zvijezde šoua bez obzira na to šta ona radila i kaže da se o njima više pričalo nego o holivudskim zvijezdama sa kojima je bila u vezi.

U knjizi piše o vezama, traumatičnom djetinjstvu, ali nudi i savjete o tome kako da napravite što bolji selfi.

Autobiografija otkriva i vezu sa bivšim momcima sportistom Denijem Kiprijanijem i glumcem Džejsonom Stetanom.

Keli i Džejson su se upoznali 1998. u Grčkoj bili su u vezi šest godina, a incident koji se desio na svadbi Madone i Gaja Ričija 2000. godine pokazao je agresivnu stranu lijepe Keli. Manekenka je dečka uhvatila kako flertuje sa Gvinet Paltrou.

- Počeo je da njiše kukovima i maše rukama govoreći "Gvini, Gvini, Gvini. Seksi, seksi, seksi!" Onda se okrenuo i samo dočekao moju pesnicu u lice - napisala je Keli u knjizi.

Kiprijani je njen bijes osjetio prilikom zajedničke posjete striptiz klubu u Las Vegasu. Naime Keli je čula jednu od igračica kako se hvali da joj je Kiprijani dao broj telefona.

- Dok sam se vraćala ka stolu vidjela sam Denija da ide prema meni, udarila sam ga pravo u lice - rekla je lijepa manekenka.

Keli Bruk trenutno je vjerena za Dejvida Mekintoša sa kojim se upoznala na dočeku Nove godine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana