Kejti Peri šokirala javnost intimnim detaljima iz kreveta sa slavnim glumcem

GS
Kejti Peri šokirala javnost intimnim detaljima iz kreveta sa slavnim glumcem

Pjevačica Kejti Peri nedavno je u popularnom podkastu "Call Her Daddy" otkrila vrlo škakljive, intimne detalje svog braka sa popularnim glumcem Orlandom Blumom.

Proslavljena 39-godišnjakinja otkrila je svoju prilično raskalašnu naviku kada želi da se zahvali svom suprugu jer joj je pomogao u obavljanju kućnih poslova.

Pjevačica je šokirala publiku sočnim priznanjem o svom seksualnom životu, toliko sočnim da čak i najokoreliji fanovi, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, smatraju da je otišla predaleko.

"Ako siđem dole i kuhinja je čista, a ti si sve sredio, i oprao si sve suđe, i zatvorio sva vrata na kredencima, bolje bi ti bilo da budeš spreman na oralni seks", bila je slikovita pjevačica, upotrebivši daleko eksplicitniji izraz od navedenog.

"Mislim to bukvalno. To je način na koji izražavam ljubav", dodala je Kejti.

Pred kraj gostovanja ona je još jednom akcentovala koliko joj znači kada joj suprug, Orlando Blum, pomogne oko sređivanja kuće.

"Ne treba mi crveni Ferari. Mogu sama da kupim crveni Ferari. Samo operi proklete sudove. S****u ti polni organ. To je toliko prosto", bila je vrlo direktna i lascivna Kejti u svom izražavanju u ovom podkastu.

Ona je inače svog muža opisala i kao "divljeg pastuva", a da se očito dobro zabavljaju i vode buran seksualni život dokazuje i Orlandova reakcija na sve što je Kejti rekla u ovom intervjuu.

"Očistio sam cijelu kuću", napisao je Blum na Instagramu nakon njenih izjava. Njegov nagovještaj je svima jasan!

Podsjetimo, par je zajedno od 2016, a 2019. su se vjerili. Još uvijek nisu stali na ludi kamen, ali žive zajedno u vanbračnoj zajednici i imaju 4-godišnju ćerkicu Dejzi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana