Kejti izlupala Rijanu pa joj oprostila

Glas Srpske
Kejti izlupala Rijanu pa joj oprostila

Najveća gubitnica ovogodišnjih evropskih MTV nagrada Kejti Peri, koja je od pet nominacija osvojila samo jednu, onu za najbolji video-spot, "California Girls", pohvalila se da neizmjerno uživa u braku. Ova 26-godišnja pjevačica tvrdi da se u britanskog komičara Rasela Branda poslije vjenčanja zaljubila još više, te da veoma uživa da bude njegova supruga.


- Jednostavno je divno biti udata - rekla je pjevačica, čije je vjenčanje proteklo bez njene najbolje prijateljice i koleginice Rijane, koja na svadbu nije došla "zbog poslovnih obaveza".
Naime, iako se nagađalo da su se dojučerašnje najbolje prijateljice gadno posvađale zbog toga što je Rijani snimanje pjesmama za novi album bilo važnije od Kejtinog vjenčanja, čini se da su se prijateljice ipak na kraju pomirile, i to na vrlo neobičan način.

- Prebacila sam je preko koljena i nalupala po guzi. A onda sam joj oprostila i rekla joj da je volim - ispričala je Kejti, napominjući kako je Rijana obećala da će se pojaviti na zabavi koju će Kejti i Rasel uskoro organizovati za najbliži krug prijatelja.

Podsjećamo da je Rijana propustila indijsko vjenčanje najbolje prijateljice jer se bojala da neće imati signal za mobilni telefon i pristup internetu. Tada je rekla da je "bila u stisci", te da joj novi album izlazi za dvije sedmice i da je morala biti dostupna. Rekla je da zna da je Kejti razumije i izgleda da je bila u pravu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana