Kejti Hopkins šokirala voditelje na britanskoj televiziji

Agencije
Kejti Hopkins šokirala voditelje na britanskoj televiziji

Voditeljka Holi Vilobi i njen kolega su bili šokirani kada je njihova gošća, rijaliti zvijezda i novinarka Kejti Hopkins, u emisiji “This Morning” izjavila da prema imenu djeteta odlučuje da li će se njena djeca sa tim djetetom družiti. Ovaj video je za tri dana pogledalo skoro osam miliona ljudi.

U intervjuu je rijaliti zvijezda govorila kako prijatelje svoje djece bira prema imenima i donosi zaključke o ljudima prema tome kako se zovu.

Naime, ona smatra da su dječja imena Šantel ili Tajler imena djece iz “niže, problematične klase” i da njena djece ne treba da imaju prijatelje koji se tako zovu.

“Mnogo možeš saznati iz nečijeg imena, postoje neka imena koja su mi naprosto ogavna. Pomoću imena procijenim iz koje klase to dijete potiče i upitam se – da li želim da se moja djeca igraju s njima? Šardone...pa, ne želim da se moja djeca igraju s nekim ko je dobio ime po boci vina”, započela je raspravu tridesetosmogodišnja Kejti.

Nakon ove izjave se voditeljka Holi Vilobi iznervirala rekavši kako je to snobovski i da je Kejti prepuna predrasuda.

“Zašto bi tako nešto radila? Zašto? Nije mi jasno. Čuješ li sebe, to je grozno što govoriš”, rekla je Holi. Na kraju su je voditelji prekinuli i rekli: “E sad, stani, stani, dosta je, nećemo više pričati o ovome!”

Video je izazvao veliki šok javnosti i za samo tri dana ga je pogledalo oko osam miliona ljudi. Inače, Kejtina djeca se zovu Indija i Popi, što ona smatra finim imenima.

Pogledajte video koji je sablaznio javnost!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana