Kejti Holms se od Toma Kruza razvodi da bi spasla ćerku od sajentološkog logora

Agencije
Kejti Holms se od Toma Kruza razvodi da bi spasla ćerku od sajentološkog logora

Prema pisanju svjetske štampe, presudan razlog zbog kojeg je Kejti Holms odlučila da se razvede Toma Kruza je želja da spase njihovu ćerku Suri od svojevrsne "inkvizicije" Sajentološke crkve, kojoj zvijezda filma "Top gan" pripada.

Prema ovim navodima, Suri (6) je trebalo da bude podvrgnuta ispitivanju od strane bizarne tvrdokorne grupe Sajentologa pod imenom "Morska organizacija", koja djecu svojih vernika šalje u kampove nalik vojnim logorima.

Djecu u ovom kampu članovi "Morske organizacije" povezuju na neku vrstu detektora laži i postavljaju čitav niz neprijatnih pitanja ("Da li si ikad pomislio/la da je neko lud?", "Da li si se ikad namjerno 'uprljao/la'", "Da li si ikad nekog špijunirao/la?"...).

Sve ovo dešava se na velikim brodovima i namenjeno je djeci uzrasta od šest do 12 godina. Tom Kruz je navodno najglasniji zaštitnik ove organizacije među slavnima.

Sve ovo natjeralo je Kejti Holms da pokuša da spase ćerku od preteranog uticaja vjerske grupe njenog muža, a ranije je izjavljivala da vjeruje da je prate

Sajentološka crkva je kasnije demantovala tvrdnje Kejti Holms da je oni prate.

Holms je podnela papire za razvod braka u Njujorku proteklog četvrtka gdje je tražila potpuno starateljstvo nad Suri.

Vjeruje se da je ona čekala da razvod zatraži u Njujorku a ne u Kaliforniji, jer u ovoj državi sud rijetko daje zajedničko starateljstvo nad djetetom kad roditelji ne žele sporazumni razvod braka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana