Kejt Vinslet reklamirala marihuanu

Agencije
Kejt Vinslet reklamirala marihuanu

Glumica i Oskarovka Kejt Vinslet, zvijezda filma “Titanik”, razočarala je brojne fanove širom svijeta pošto se pojavila u kampanji za legalizaciju marihuane.

Kejt se pojavila u reklami za legalizaciju marihuane pošto je kampanju pokrenuo ujak njenog momka, ser Ričard Brenson.

Vinsletova (37), koja je u vezi sa Nedom Rokenrolom, pojavljuje se u dokumentarcu gdje kaže: “Ja sam Kejt Vinslet i ja kršim tabue.”

Film će premijerno biti pušten sljedeće sedmice, a svrha je da se objasni i dokaže kako je legalizacija marihuane u nekim zemljama svijeta bila uspješna.

Pošto je doživjela kritiku svjetskih medija, Kejt je izjavila da je podržala određene aspekte kampanje, ali da nije imala namjeru da poziva vlasti na legalizaciju droge. Samo nekoliko časova kasnije njene fotografije i ime uklonjeni su sa liste pristalica kampanje. Kasnije je njen portparol objasnio da glumica uopšte nije planirala da bude dio takve kampanje.

- Kejt ne podržava sve stvari, ne podržava cijelu kampanju, ona podržava samo film - ispričao je njen predstavnik za medije.

Međutim, izvor blizak glumici je rekao:

- Očigledno je da joj je neko sugerisao da podrška legalizacije narkotika može da ima veoma negativan uticaj na njenu karijeru.

Osim problema sa fanovima i medijama, Kejt ima “glavobolje” i zbog adaptacije svoje kuće u Saseksu. Vinsletova ima vilu iz 15. vijeka u blizini Nacionalnog parka “Saut Dauns” i razbjesnila je komšije najavama renoviranja. Ona živi na imanju sa djecom i dečkom Nedom Rokenrolom, a kaže da će podići ogradu i kapiju oko zdanja. Lokalci su se požalili opštini i traže da se glumici zabrani da “unakazi” imanje i “donese duh malograđanštine” u kraj bogate istorije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana