Kejt u javnosti bez Vilijama

Agencije
Kejt u javnosti bez Vilijama

Kejt Midlton je još za vrijeme trudnoće bila veoma aktivna, a ni poslije porođaja nije čekala dugo da počne sa društvenim aktivnostima. Poslije samo šest sedmica odlučila je da je vrijeme za prvo pojavljivanje u javnosti i od tada ne miruje, a njen suprug Vilijam je sve rjeđe prati.

Pošto je princ Džordž napunio tri mjeseca, Kejt se počela sve češće pojavljivati na raznim događajima i izvršavati dužnosti koje ima kao vojvotkinja od Kembridža.

Ona je svojom vitkom linijom i držanjem svima pokazala da je spremna za kraljevske dužnosti. U posljednjih pola godine Kejt se pojavila na desetak različitih humanitarnih i društvenih događaja, a samo pet puta joj je suprug bio u pratnji.

Razlog tome je plan kraljevskog dvora da Kejt postane nezavisan član kraljevske porodice i na ovaj način žele da je postave u centar zbivanja, piše "Dejli mejl".

Kejt je prvih 20 mjeseci braka bila u sjenci svog supruga, a sada je došlo vrijeme da se i sama istakne i dokaže da je sposobna da obavlja kraljevske dužnosti.

Za oblikovanje imidža vojvotkinje od Kembridža odgovorna je njena privatna sekretarica i saradnica, 33-godišnja Beka Dikon, a ako je vjerovati izvoru sa kraljevskog dvora, ona ima velike planove za Kejt u 2014. godini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana