Kejt u 40. na naslovnoj strani Plejboja

Agencije
Kejt u 40. na naslovnoj strani Plejboja

Supermodel Kejt Mos odlučila je da počasti fanove za svoj 40. rođendan fotografijama u magazinu "Plejboj".

Kejt je odlučila da se skine i pokaže da uprkos godinama i dalje ima savršenu figuru. Fotografije će biti objavljene u januarskom izdanju "Plejboja".

Ova informacija je držana u velikoj tajnosti dok njen frizer Oribe Canales nije izjavio kako je slučajno otkrio lokaciju fotografisanja.

Kejt će se pojaviti na naslovnoj strani magazina jer su čelnici željeli da imaju veliko ime za svoj 60. rođendan. Fotografije će raditi modni fotograf Mert Alas i Marks Pižo, koji su radili portrete Ledi Gage, Dženifer Lopez i Madone.

Međutim, ovo nije prvi put da se Kejt fotografiše gola. Manekenka se pojavila gola u reklami dizajnera nakita Davida Džurmana i reklami za kremu za sunčanje St. Tropez.

Iako je poznata kao veliki ljubitelj zabava, Kejt još nije objavila planove za proslavu svog 40. rođendana.

Karijera ove kontroverzne britanske manekenke i supermodela puna je uspona i padova. Sa 18 godina postala je lice "Kelvina Klajna", radeći kampanju za donji veš i za parfeme "Obsession" i "Eternity".

Kejt je rođena 16. januara 1974. godine u mjestu Adiskomb u Engleskoj. Otkrila ju je sasvim slučajno menadžerka modne agencije "Storm" na njujorškom aerodromu 1988. godine. Tada je bila 14-godišnja, ne previše revnosna učenica srednje škole u Londonu. Sa 15 godina se prvi put pojavila na jednoj modnoj reviji, veoma mršava sa svoja 44 kilograma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana