Kejt trudna, Pipa se seli u Njujork

Agencije
Kejt trudna, Pipa se seli u Njujork

Prijatelji vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton tvrde da je ona uvjerena da je trudna, ali tu srećnu vijest Kejt i Vilijam još drže u tajnosti, iako su presrećni.

Šuška se da su Kejt i Vilijam dijete najvjerovatnije začeli tokom romantičnom odmora na imanju u Velsu, na koji su se zaputili odmah poslije završetka Olimpijskih igara u Londonu.

Kejt je, navodno, trudna tek nekoliko sedmica te par čeka pravo vrijeme kako bi javnost o tome i službeno obavijestili. Tu vijest će objaviti kraljevska služba za odnose s javnošću, ali tek kada kraljevski ginekolog potvrdi trudnoću.

Kako piše sajt "Šoubiz", par već duže vrijeme pokušava da dobije dijete, a ova nagađanja dodatno pojačava i posljednji intervju princa Vilijama u kojem nije želio da potvrdi, ali ni da negira priče o trudnoći.

- Ništa nećete izvući iz mene, usta su mi čvrsto zatvorena. Ali činjenica je da i Kejt i ja jako želimo porodicu i jako se radujemo porodičnom životu - nedavno je rekao princ Vilijam.

Za to vrijeme mlađa sestra Kejt Midlton, Pipa uživa u šetnjama Njujorkom, pa je čak počela da razmišlja o tome da se preseli tamo. Poslije njujorških zabava, dobrih izlazaka i gledanja teniskog turnira, Pipa se navodno bacila u potragu za stanom.

Ni na drugom kontinentu Pipa ne može da se sakrije od očiju javnosti, a nakon što se šuškalo o njenoj novoj ljubavnoj vezi sa bogatašem Andreom Balazsom, sada se nagađa da ozbiljno razmišlja o preseljenju u Njujork.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana