Kejt odbijali zbog oblina

Agencije
Kejt odbijali zbog oblina

Atraktivna plavuša Kejt Apton, koja je jedan od najtraženijih modela na planeti, kaže da joj je žao, ali neke stvari na sebi jednostavno ne može da promijeni.

Kejt je u intervjuu "Vogu", čiju novu naslovnu stranu krasi, rekla da joj se dešavalo da je za neki posao odbiju zbog oblina. Ona nije tipična mršava ljepotica iz svijeta mode, već prava žena, što je dobila prirodno i što ne bi mijenjala.

- Dešavalo mi se da me odbiju zbog stvari na koje ne mogu da utičem. Zaista ne mogu da promijenim veličinu brushaltera. Da, moje grudi su prave! Mogu do sutra da vježbam ili se zdravo hranim, ali ne mogu da promijenim takve stvari - rekla je Kejt.

Lijepa plavuša rođena je u bogatoj i uticajnoj političkoj porodici, a njena stric Fred Apton bio je kongresmen Mičigena. Poslije preseljenja na Floridu Kejt je počela da mašta o karijeri modela, ali je tada bila previše niska, pa je dane provodila trenirajući preponsko jahanje u čemu je bila i izuzetno uspješna. Međutim, sa 15 godina je naglo izrasla do 178 centimetara pa je umjesto odlaska na državno prvenstvo u jahanju pošla na kasting za "Elite Model Management" u Majamiju. Već isti dan potpisala je ugovor sa modnom agencijom "Elit". Ubrzo se preselila u Njujork gdje je dobila prvi veliki posao za "Garage".

Pojavila se u cijelom nizu njihovih kampanja, a ubrzo poslije toga postala je zaštitno lice "Guessa", pridruživši se tako imenima poput Adrijane Lime. Njeno lice i obline ukrašavale su mnogobrojne panoe i džambo plakate po cijelom Njujorku i Kejt Apton više nije mogla proći nezapaženo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana