Kejt Midlton želi porođaj pod hipnozom

Agencije
Kejt Midlton želi porođaj pod hipnozom

London - Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton želi porod pod hipnozom kako bi se sve desilo na što kraći, prirodniji i ugodniji način, iako kritičari ovog metoda tvrde da on ne djeluje kod svih žena, te da predstavlja rizik za buduće majke, prenose britanski tabloidi.

Izvori bliski kraljevskoj porodici kažu da “nenj age” vojvotkinja proučava ovaj novi trend, posebno popularan kod slavnih osoba, pri kojem se koriste tehnike hipnoze kako bi se smanjio bol tokom poroda, a o tome je raspravila i sa princem Vilijamom.

- Kejt i Vilijam su jako uzbuđeni zbog ideje o porođaju pod hipnozom, a za sada su, kad je riječ o njihovoj bebi, uvijek radili sve po svome. To uključuje i Vilijamovo insistiranje da bude prisutan na porođaju, što za strogi i konzervativni kraljevski protokol nije uobičajeno - navode izvori bliski ovom kraljevskom paru.

U Velikoj  Britaniji porođaj pod hipnozom je sve popularniji i alternativa je porođaju s analgeticima. Takav porođaj omogućava trudnicama da se opuste tehnikama disanja, koje pomažu protiv bolova, te smanjuje potrebu za epiduralnom injekcijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana