Kejt Midlton zablistala u kreaciji srpske dizajnerke

Srna
Kejt Midlton zablistala u kreaciji srpske dizajnerke

Tokom sedmodnevne posjete Kanadi okončane minulog vikenda ;britanska princeza Kejt Midlton nosila je tokom hladnijih dana kaput jedne naše poznate dizajnerke.

Riječ je o sivom kaputu dizajnerke Bojane Sentaler Nikolić sa karakterističnim rebrastim rukavima koji je izazvao veliko interesovanje kanadskih i drugih medija u svijetu, a publicitet je doprinio da svi preostali primjerci tog modela budu rasprodati rekordnom brzinom, iako je cijena jednog bezmalo 1.200 dolara.

O uspehu mlade kanadske dizajnerke srpskog porekla pisali su najtiražniji kanadski dnevni list "Toronto Star",zatim nacionalni njuz-magazin "Meklin's"  koji izlazi 100 godina i mnogi drugi.

"Kejt Midlton je međunarodna ikona stila i vrlo sam počastvovana što je odabrala da nosi Sentaler kaput tokom posjete Kanadi. Posebno me raduje što je iz moje kolekcije izabrala baš kaput sa rebrastim rukavima koji je pravi zaštitini znak moje firme. Ona ga je nosila sa produhovljenošću i elegancijom i zaista ne mogu biti srećnija", izjavila je za Bojana Sentaler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana