Kejt Midlton trudna treći put

Agencije
Kejt Midlton trudna treći put

Princ Vilijam i Kejt Midlton očekuju treće dijete, saopštila je Kensingtonska palata, a vijest je potvrdila kraljevska porodica.

Na zvaničnom "Tviter" nalogu kraljice Elizabete Druge stoji: "Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža sa zadovoljstvom objavljuju da očekuju svoje treće dijete".

Ono što je mnoge iznenadilo je i činjenica koju prenose britanski mediji. Mnogi su povezali to kao lijepu igru sudbine, jer je Kejt navodno saznala da je trudna na 20. godišnjicu smrti princeze Dajane.

Posljednjih nekoliko dana Kejt je osjetila određene promjene kod sebe - nizak krvni pritisak, ubrzan rad srca, letargiju i česte mučnine pa su svi sumnjali da je trudna, što se kasnije i ispostavilo kao tačno. Kejt i Vilijam već imaju dvoje djece, princa Džordža i princezu Šarlotu.

Prvu trudnoću su objavili kad je Kejt bila nekoliko sedmica u drugom stanju, nakon što je primljena u bolnicu decembra 2012. godine.

Druga trudnoća je objavljena u septembru 2014, kad su vojvotkinju usljed problematičnih mučnina liječili u palati. S obzirom na drugo stanje, Kejt se neće više baviti Centrom za djecu u Londonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana