Kejt Midlton oduševila publiku klavirskim nastupom na Badnje veče

Agencije
Kejt Midlton oduševila publiku klavirskim nastupom na Badnje veče

LONDON - Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton prijatno je iznenadila publiku svojim klavirskim nastupom na Badnje veče. Nastupila je sa muzičarem Tomom Vokerom na događaju u Vestminsterskoj opatiji.

Na „Tviter” nalogu Kensingtonske palate, objavljen je snimak nastupa para koji je, ispostavilo se, vježbao u tajnosti.

Izveli su do sada neobjavljenu božićnu pesmu „ For those who can´t be here ”, a kantautor Voker je izjavio da je ideja potekla od vojvotkinje.

-Okupili smo se, uvježbavali smo pjesmu devet puta. Otišla je na nekoliko dana i nastavila da vježba, a potom smo sve snimili - dodao je muzičar.

Dodao je da je bio zaista impresioniran.

-Jedna stvar je svirati zasebno u studiju, ali sasvim druga svirati sa gudačkim kvartetom i pijanistom uz dva prateća pjevača. Vojvotkinja je bila apsolutno fantastična - razbila je - rekao je Voker.

U snimljenom uvodu, Kejt je pohvalila ljude koji su bili inspiracija i koji su „služili mnogima” tokom „mračnog vremena” pandemije.

Dodala je da se Velika Britanija suočila sa brojnim izazovima tokom pandemije, kao što je gubitak najmilijih a pomenula je i napore medicinskih radnika koji su na prvoj liniji odbrane od virusa i pod ogromnim pritiskom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana