Kejt Midlton ljuta zbog lažne naslovnice

Agencije
Kejt Midlton ljuta zbog lažne naslovnice

Kada ne možeš da dobiješ pravu stvar, onda je dobra i foto-montaža - izgleda da je ovo bio moto urednice modnog časopisa Marie-Vlaire za Južnu Afriku, čije je najnovije izdanje osvanulo sa lažnom slikom Kejt Midlton na naslovnoj strani.

Poznato je da mlada britanska princeza odbija da pozira za modne časopise - nedavno je odbila čak i čuveni američki magazin Vogue - pa su u Mari-Claire odlučili da posegnu za fan art ilustracijom.

"Bili smo tako inspirisani njenim bajkovitim vjenčanjem i njenim životom princeze da smo je izabrali za naslovnicu našeg avgustovskog broja", objasnili su u magazinu čija ilustracija prikazuje vojvotkinju od Kembridža u šarenoj afričkoj kreaciji Klajva Randla.

„Naslovnica je hiper-realna ilustracija Kejt, koja bi trebalo da bude naša posveta novoj modnoj kraljevskoj ikoni", kazala je urednica Aspasija Karas. Sliku prati naslov: „Princeza nosi najbolje lokalne dizajnere Južne Afrike", uz zvjezdicu: „Naravno da ne nosi, ali bi trebalo".

U magazinu je objavljeno još pet ilustracija Kejt obučene u garderobu lokalnih kreatora.

Ovaj "omaž" se, međutim, nije ni malo dopao Kejt Midlton koja smatra da svođenje na puku modnu ikonu banalizuje njenu kraljevsku funkciju.

Ovo je treći put ovog mjeseca da se princezin lik neovlašćeno pojavljuje na naslovnici nekog časopisa.

Prvo je australijski tabloid Woman's Day objavio ekskluzivne fotografije Kejt u bikiniju sa medenog mjeseca na Sejšelima, a na prvoj strani američkog lista New Republic predstavljena je sa požutelim zubima uz naslov "Nešto je trulo. Posljednji dani Britanije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana