Kejt Midlton je otkrila novi aspekt njenog stila

Agencije
Kejt Midlton je otkrila novi aspekt njenog stila

Jedan od najpopularnijih trendova ovog ljeta je odjeća koja otkriva ramena.

Ovakvim odjevnim komadima opsjednute su sve moderne djevojke - od Rijane i Olivie Palermo do Alekse Čang.


Ali, da li ovaj trend mogu priuštiti članovi kraljevske porodice, ili je to van okvira propisa? I ako je tako, kada i kako nositi ovaj ljetnji trend?

Na kraju Kejt Midlton, koja se pojavila u muzeja u Londonu tokom ceremonije Art Fund Museum Of The Year 2016, možda je najbolji i najmoderniji način koji smo upravo vidjeli.

Fantastično lijepa i seksi haljina brazilskog brenda Barbara Casasola, koju je vojvotkinja nosila po prvi put, bila je uzdržano tumačenje omiljenog stila mnogih modela i blogera: koktel haljina srednje dužine, uravnotežene čulne siluete i luksuzna i glamurozna u isto vrijeme. Minimalističkom stilu Kejt je dodala sandale u nude boji, drugog brazilskog brenda - Shultz.

Da li to nagoveštaj predstojećim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, koji će uskoro reći sve? Poruka podrške brazilskom olimpijskom timu? Nesumnjivo. Kao što znate, Kejt Midlton je sjajan diplomata. I njena haljina u paru sa blistavom torbom, makar deklarativno, predstavlja zlatnu medalju u nizu brilijantnih fotografija vojvotkinje od Kembridža.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana