Kejt i Vilijam u najskupljem bungalovu na Sejšelima

Glas Srpske
Kejt i Vilijam u najskupljem bungalovu na Sejšelima

Britanski princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton medeni mjesec provode na Sejšelima, na ostrvu nazvanom Sjeverni island, gdje su iznajmili bungalov broj 11. - piše francuski dnevnik "Ekspres".

Ovaj mali kutak raja na Sejšelima je na 30 minuta leta sjeverno od Mahea. Tu se nalazi jedanaest bungalova, površine od po 450 kvadratnih metara, sa privatnim placem i ličnom poslugom.

Svaki bungalov posjeduje i manje vozilo za obilazak ostrva. Kraljevski par je stigao helikopterom čije iznajmljivanje košta 802 evra, objavio je francuski list.

Iznajmili su bungalov broj 11, koji je najudaljeniji i ujedno najskuplji. Cijena je 3.340 evra po osobi dnevno, dok je cijena za ostale kuće 2.115 evra.

Čim su iz Bakingemske palate rezervisali ovaj bungalov, ostali bungalovi su zatvoreni kako bi mladi bračni par izbjegao znatiželjnike.

Vilijam i Kejt su na medeni mjesec najprije odletjeti privatnim avionom, a onda su helikopterom prevezeni na tropsko ostrvo u Indijskom okeanu.

Pune tri nedjelje poslije vjenčanja koje je pratio cijeli svijet, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su čuvali tajnu gdje će otići na svoje prvo svadbeno putovanje.

Ova tajna se skrivala od javnosti ne samo da bi se par sačuvao od neželjenog publiciteta, nego i zbog toga što je u tradiciji britanske kraljevske porodice da se romantična destinacija kao svojevrsno iznenađenje otkrije nevjesti na samom kraju putovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana