Kejt Hadson zavela Breda Pita

Agencije
Kejt Hadson zavela Breda Pita

Pošto je tjelohranitelj Breda Pita, Kris Hercog, u izjavi za "International Business Times" otkrio da se slavni glumac već nekoliko sedmica viđa sa jednom poznatom koleginicom, američki tabloidi su pokušali da otkriju njen identitet.

Međutim, čini se da je potraga završena, jer je u tekstu objavljenom na sajtu "Woman's Day" izvor blizak glumcu otkrio o kojoj je holivudskoj ljepotici riječ.

Popularna glumica Kejt Hadson je misteriozna Bredova djevojka.

- Posljednjih sedmica njih dvoje su postali veoma bliski i vidjeli su se nekoliko puta. Naravno, u strogoj tajnosti. Nema u tome ništa neobično, jer i Bred i Kejt su velike holivudske zvijezde, oboje su zgodni i uspješni i obožavaju da provode vrijeme zajedno - rekao je izvor.

Sa druge strane, Kris Hercog nije želio da otkrije da li je upravo Hadsonova "uspješna holivudska glumica" sa kojom se Pit već neko vrijeme viđa, kako je ranije otkrio.

Inače, Breda Pita su paparaci uspjeli da fotografišu dok je u društvu misteriozne plavuše napuštao jedan restoran u Londonu.

- Poznajem Kejt već dugi niz godina i mogu da kažem da je ona sjajna osoba. Njih dvoje bi bili izuzetan par - rekao je Hercog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana