Kejt Hadson pokazala ravne grudi

Glas Srpske
Kejt Hadson pokazala ravne grudi

Holivudske glumice koje su se pojavile u raskošnim haljinama na dodjeli nagrada "SAG" u Los Anđelesu svojim izgledom izazvale su pozitivne i negativne kritike.

Raskošnim dekolteima istakle su se pjevačica Maraja Keri i glumica Penelope Kruz. Maraja i Penelope su u seksi toaletama bujnim dekolteima mamile poglede brojnih gostiju.

Suprotno tome, simpatična Kejt Hadson, koja posljednjih sedmica promoviše novi film, mjuzikl "Devet", izazvala je komentare da je "ravna kao daska".

Ona se pojavila u dugoj bijeloj haljini koja jasno ocrtava liniju tijela. Zlobni komentari pojavili su se na nekoliko različitih blogova i foruma, a stvar je prerasla u ozbiljnu svađu između onih koji glumicu ismijavaju zbog debljine i malog poprsja, dok je oni drugi brane govoreći kako izgleda mnogo bolje od većine "silikonskih" koleginica.

I glumica Marion Kotiar je zablistala na ovoj svečanosti, a pojavila se u kratkoj haljinici i vrtoglavo visokim potpeticama. Lijepa Parižanka pokazala je kako može da izgleda glamurozno i seksi u isto vrijeme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana