Kći Vitni Hjuston šmrče kokain

Glas Srpske
Kći Vitni Hjuston šmrče kokain

Osamnaestogodišnja Bobi Kristina Braun na fotografijama koje je prvi objavio tabloid "National Enquierer" na staklenoj podlozi novčanicom uzima kokain i pije alkohol.

Kćerka pjevačice Vitni Hjuston (47) i repera Bobija Brauna (42) snimljena je u noćnom klubu dok je pila alkoholno piće four loko, koje je zabranjeno u nekoliko država u Americi jer zbog kombinacije sa kofeinom posljedice mogu biti smrtonosne.

To nije sve, Bobi je nedavno snimljena dok sa prijateljicom puši marihuanu, a mediji pišu da je krenula majčinim stopama i da se navukla na tešku drogu.

Za Vitni se početkom 2000. godine počelo nagađati da se drogira. U intervjuu 2002. pjevačica je otkrila da ne puši krek jer ima previše novca za tu jeftinu drogu, ali je priznala da šmrče kokain, ali njena kćerka je to poslije demantovala snimivši prljavo kupatilo puno narkomanskog pribora. Za zavisnost je okrivila sebe, a ne bivšeg supruga Bobija, za kojeg je tvrdila da je tukao.

Vitni se godinama zbog zavisnosti liječila na klinikama za odvikavanje od droge, te se tek prije nekoliko godina vratila pjevanju.

Naime, 2009. godine pjevačica je, poslije sedmogodišnjeg istupanja sa scene, tokom kojeg se liječila od zavisnosti od droge, snimila novi album "I Look to You", koji je kritika odlično ocijenila, ali za koji interes publike ipak nije bio velik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana