Kćerkica Harper dobila pasoš

Glas Srpske
Kćerkica Harper dobila pasoš

Poznati engleski fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija pojavili su se nedavno u ulici Federal bilding u Los Anđelesu zajedno sa kćerkicom Harper, sa namjerom da joj izvade pasoš.

Kćerka Dejvida i Viktorije Bekam morala je da nabavi pasoš, a pošto je nemoćna da to sama uradi pojavila se u Los Anđelesu u pratnji roditelja. Zakon nalaže da djevojčica mora da ima američki pasoš, jer se tu i rodila, a oba roditelja moraju da budu prisutna. Pošto je Harper trebalo da se slika za pasoš, ponosni roditelji su je sredili po posljednjoj modi za bebe. Nosila je haljinicu, prsluče i helankice, a na glavi je imala i rajf. Dejvid i Viktorija su, s druge strane, bili obučeni neobavezno i britanski mediji su odmah konstatovali da ih je mala Harper bacila u sjenku svojom "glamuroznom" pojavom. Svi pretpostavljaju da će malenoj Harper prvo putovanje izvan Amerike biti odlazak u Veliku Britaniju, domovinu svojih roditelja.

Osim toga, Viktorija je na "Tviteru" okačila fotografiju na kojoj Harper čvrsto drži tatinu ruku, na kojoj se nalazi nova tetovaža na kojoj piše "ljubav".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana