Kćerka Sindi Kraford u modnim vodama

Glas Srpske
Kćerka Sindi Kraford u modnim vodama

Desetogodišnja Kija novo je promotivno lice linije za mlade modne kuće "Versaće". Ako vas podsjeća na Sindi Kraford, niste se prevarili, jer je mlada ljepotica kćerka čuvene manekenke.

Kija ne samo da liči na svoju majku već očigledno ima i njeno samopouzdanje pred kamerama. Djevojčica je svoju prvu reklamu snimila za "Jang Versaće" koji je dio čuvene modne kuće, a namijenjen je djeci do 12 godina.

Sindi Kraford je devedesetih godina prošlog vijeka bila jedna od muza Đanija Versaćea pa je i logično da je kćerka naslijedi. Ponosna mama kaže da ne može biti srećnija.

- Potpuno sam oduševljena što je Kija izabrana da bude dio prve "Versaće" kampanje za mlade. Imam toliko dragih i lijepih uspomena na vrijeme provedeno sa Donatelom i Đanijem - rekla je Sindi.

Bivša manekenka i supermodel danas ima 45 godina, ali izgleda podjednako dobro kao u vrijeme kada je bila jedna od najtraženijih dama u svijetu mode.

Ona je rekla i da je prisustvovala snimanju reklame u kojoj je glavna zvijezda bila njena desetogodišnja kćerka i to je opisala kao "fantastično iskustvo" za Kiju. Djevojčicu je za ovaj posao izabrala lično Donatela Versaće.

- Nema sumnje, naslijedila je magiju za modu od majke. Baš kao i Sindi, i Kija ima veliki dar i kamera je zaista voli. Gledati Kiju kako ide majčinim stopama bilo je pravo zadovoljstvo - rekla je Donatele.

Kampanja prethodi otvaranju prve "Jang Versaće" radnje u Italiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana