Kćerka Majkla Džeksona postaje glumica

Glas Srpske
Kćerka Majkla Džeksona postaje glumica

Paris Džekson, kćerka pokojnog kralja popa Majkla Džeksona, započinje glumačku karijeru. Trinaestogodišnjakinja će biti heroina filma "Lundon's Bridge And The Three Keye".

Film je mješavina igranih i animiranih scena i likova. Iako je Džeksonova porodica htjela da Paris sačeka da napuni 18 godina prije nego što započne karijeru, ona je ipak uspjela da nagovori baku Ket (81) da joj dozvoli snimanje.

Lik koji će Paris tumačiti je u centru pažnje filma, a navodno pokazuje jaku ljubav prema njenom pokojnom ocu.

Prihod od filma ići će školama širom Sjedinjenih Američkih Država.

Iako je kao mala morala da se krije od fotografa i skoro cijelo djetinjstvo provede u dubokoj "ilegali" s obzirom na to da je kćerka jedne od najvećih muzičkih zvijezda, Paris Majkl Ketrin Džekson odnedavno je počela da se pojavljuje u javnosti.

U avgustu ove godine "Fejsbuk" profil trinaestogodišnje Paris je hakovan, pa su njene privatne fotografije procurile u javnost. Poslije toga Majklovu kćerku uznemirio je nepoznati "virtuelni siledžija", koji je na njenom "Tviteru" napisao da joj Majkl nije biološki otac.

Majkl je Paris dobio sa medicinskom sestrom Debi Rou, kojom se oženio tokom turneje u Australiji 1996. godine. Majkl je sa Debi dobio i sina Majkla Džozefa Juniora, poznatijeg kao Princ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana