Kćerka Ledi Di živi u SAD

Agencije
Kćerka Ledi Di živi u SAD

London - Britanska kraljevska porodica već godinama ćuti o postojanju prvog djeteta pokojne princeze Dajane i njenog muža princa Čarlsa, koje je došlo na svijet neposredno nakon što su se njih dvoje upoznali i vjenčali.

Riječ je o njihovoj kćerki Sari, koja sada ima 33 godine, a živi u Novoj Engleskoj pod tajnim imenom. To je objelodanio američki magazin “Gloub” i izazvao pravu lavinu negodovanja u Britaniji, jer bi, ako je ta informacija tačna, to značilo da nakon princa Čarlsa na tron ne bi trebalo da dođe Vilijam, već najstariji Čarlsov nasljednik. “Gloub” je objavio tekst u kojem se tvrdi da se supruga princa Vilijama Kejt Midlton srela sa Sarom u decembru.

- Sara je visoka i izuzetno elegantna, slika i prilika Dajane. Ona i Kejt provele su 44 minuta zajedno u apartmanu hotela, a Vilijam nije želio da se vidi sa sestrom - rekao je izvor za list. Kada je Dajana upoznala Čarlsa, njegova majka, britanska kraljica Elizabeta Druga, tražila je od ljekara da provjere da li tada još nevina Dajana može da zatrudni.  Ljekar je uzeo uzorak Čarlsove sperme i uspio da oplodi jajnu ćeliju princeze. Ipak, kraljica je naredila da ta jajna ćelija bude uništena, što ljekar, navodno, nije uradio, već ju je ubacio u tijelo svoje supruge. Ona je kao surogat majka dijete rodila u oktobru 1981.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana