Katarina nema sreće sa udvaračima

Glas Srpske
Katarina nema sreće sa udvaračima

Glumica Katarina Radivojević izgleda da u posljednje vrijeme i nema sreće s udvaračima, s obzirom na to da je jedan beogradski paparaco zatekao kako sama vuče i nosi kofere.

Iako važi za jednu od najatraktivnijih javnih ličnosti na ovim prostorima, Kaća ovog puta nije imala sreće sa džentlmenima. Da li su se momci koji su se tog trenutka našli na licu mjesta plašili da ponude pomoć mladoj glumici zbog njenog ne baš slatkog stava koji forsira u medijima ili su načuli da Radivojevićeva ima dečka pa u znak protesta nisu željeli da priskoče u pomoć, ne zna se, ali hrabrih dečkića očigledno nije bilo. Sudeći po njenom kiselom licu, izgleda da joj je uloga nosača bagaža teško pala, s obzirom na to da je putovanje iscrpjelo, a još je i sama morala da se pomuči oko prtljaga. Nije bilo komplikovano da vuče kofere po ulici pošto imaju točkiće, ali su problem pravile stepenice koje je, mora se priznati, Katarina i te kako dobro savladala.

Paparaco je zabilježio i to da je Katarina pozvala nekog putem telefona, pa se može pretpostaviti da je pozvala svog dragog i požalila se kako je sama po suncu morala da vuče prtljag.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana