Karolina u vezi sa Rorijem

Glas Srpske
Karolina u vezi sa Rorijem

Najbolja svjetska teniserka Dankinja Karolina Voznijacki više nije usamljena.

Prelijepa dvadesetjednogodišnja Dankinja našla je novog izabranika svog srca, a fotoreporteri su je uslikali u Londonu kako se ljubi sa Rorijem Meklrojem, jednim od najboljih svjetskih golfera, koji je inače dvije godine stariji od nje. Njih dvoje su prvo počeli da flertuju preko društvene mreže "Tviter", a Voznijacki je "pala" kada joj je Rori rekao da je omatorila.

Karolinu su mnogi htjeli da "udaju", mnogi su tvrdili i da gaji simpatije prema Novaku Đokoviću, ali je sada svaka dilema otklonjena. Šta više britanske kladionice su čak i dale kvotu da će Karolina do kraja godine biti u vezi sa Stivenom Džerardom. Oni koji hoće mogu da ulože pare na to da će najbolja svjetska teniserka do kraja godine ostvariti "romantičnu priču" sa kapitenom Liverpula. Na ovu ideju bukmejkeri su došli zbog toga što se Karolina, kao veliki navijač Liverpula, na meču protiv Flavije Penete pojavila u Džerardovom dresu.

Dankinja ne krije da je veliki fan kapitena "crvenih", a na onima koji vole da se klade je da procijene da li će ona do kraja godine ostaviti sadašnjeg momka i započeti vezu sa Džerardom, iako je je on u braku sa Aleks Kjuran.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana