Karli Klos najnoviji “Viktorijin anđeo” FOTO

Agencije
Karli Klos najnoviji “Viktorijin anđeo” FOTO

Los Anđeles - Dvadesetogodišnja manekenka Karli Klos zaslužila je svoje mjesto u jatu “Viktorijinih anđela”, prenose agencije.

Ljepotica koja se zabavlja sa zetom Ivanke Tramp, Džošom Kušnerom, već dvije godine učestvuje u revijama poznatog brenda, a sada je dobila i zvaničan status “anđela”.

Još od 2011. godine, prelijepa Karli Klos šeta modnom pistom obučena u veš marke “Viktorijas sikret”, međutim, status “Viktorijinog anđela” zvanično je dobila tek ove nedjelje.

To je potvrđeno novinarima nakon revije u Los Anđelesu, na kojoj je Karli u društvu Alesandre Ambrozio i Kendis Svonpul predstavila kupaće kostime iz najnovije kolekcije.

Mlada manekenka je takođe učestvovala u Tviter intervjuu sa fanovima, pod heštegom “AskAnAngel” (pitajte anđela), što predstavlja još jedan dokaz da je “dobila krila”.

Ljepotica iz Čikaga govorila je za “Pipl” o svom momku Džošu Kušneru (27), koji je, prema njenim riječima, “potpuno nezainteresovan za modu”, ali to joj se dopada.

- Zaista je osvježavajuće ostaviti sve revije i snimanja za sobom - rekla je Karli Klos.

Sa 20 godina, Karli je najmlađa u jatu “anđela” u kome su još i Miranda Ker, Adrijana Lima i Alesandra Ambrozio, sve u svojim tridesetim.

Bivša balerina proslavila se zahvaljujući dugim nogama i kratkoj kosi, koja ju je izdvajala iz mase.

Naime, Karli je odlučila da se ošiša dva dana uoči velike revije u decembru.

Na kraju je na pisti morala da nosi umetke za kosu, ali je javno branila svoju novu frizuru, riječima: ”Postoje žene raznih figura i raznih frizura. Možete biti seksi i sa kratkom kosom.”

Novi “anđeo” je do sada učestvovao u kampanjama za “Lakost”, “Žan Pol Gotje”, “Hermes” i druge poznate svjetske brendove.

Prošle godine, “Vog” ju je proglasio modelom godine.

Top pet najplaćenijih “Viktorijinih anđela”

S obzirom na to da djevojke iz Viktorijinog jata posjeduju milionsko bogatstvo, i Karli Klos može da se nada velikoj zaradi.

Evo koliko su “Viktorijini anđeli” zaradili prošle godine:

1. Adrijana Lima - 7,3 miliona dolara;

2. Ducen Kros - 6,9 miliona dolara;

3. Alesandra Ambrozio - 6,6 miliona dolara;

4. Miranda Ker - 4 miliona dolara;

5. Kendis Svonpul - 3,1 milion dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana