Karleuša u duborezu, Ceca na noktima

Pulsonline
Karleuša u duborezu, Ceca na noktima

Fanovi Jelene Karleuše još jednom su iskazali svoju inventivnost, poklonivši joj kutiju za nakit u duborezu izrađenu specijalno za nju. Dok je djevojka koja je Cecin fan oduševila svog idola na potpuno drugačiji način

Nakon tetoviranja stihova njenih pjesama, urezivanja inicijala žiletom na tijelu i mnogobrojnih poklona koje je dobila od svojih fanova, jedan od obožavalaca Jelene Karleuše iznenadio je svoju omiljenu pjevačicu još jednim originalnim poklonom. Naime, pop zvijezda je ovog puta dobila kutiju za nakit koja je izrađena u duborezu, kao i držače za olovke na kojima su urezana imena njenih ćerkica.

S druge strane, fanovi Svetlane Ražnatović takođe ne zaostaju i trude da iznenade svog idola i osmisle što originalniji poklon. Ovog puta jedna od djevojaka iz fan kluba folk zvijezde uqepšala je nokte njenim fotografijama i tvitovala na Cecin profil.

 - Ono kad vas neko ostavi bez teksta. Hvala djevojci koja je svoje nokte uljepšala mojim fotografijama, napisala je oduševljena Ceca na svom tviter nalogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana