Karleuša slavila bez supruga Duška

Glas Srpske
Karleuša slavila bez supruga Duška

Pompeznu žurku povodom 33. rođendana, ipak je obilježilo loše raspoloženje slavljenice Jelene Karleuša, ali samo dok je u svijetlo-plavoj haljini izlazila iz bijelog "mercedesa". A razlog je bio jedan - odsustvo njenog supruga Duška Tošića, inače prvotimca Crvene zvezde.

Naime, zbog utakmice koju je Crvena zvezda igrala s francuskim klubom Ren, Duško nije mogao da bude pored Jelene, te nije imao priliku da prisustvuje spektakularnoj žurki koja se danima pripremala.

Kako su prenijeli mediji, Tošić nije želio čak ni da pita trenera Roberta Prosinečkog da li može da izađe nakratko, jer mu njegova profesionalnost to nije dozvolila.

Da joj je krivo što njen dragi nije bio prisutan na rođendanskoj proslavi, potvrdila je i sama slavljenica, ali je i naglasila da za njegov surovi profesionalizam ima razumijevanja:

- Od Duška sam dobila ruže sa porukom: "Za ljubav mog života." On je nažalost bio u karantinu tako da nije prisustvovao rođendanu. Proslavićemo ga posle utakmice, kada će Zvezda, nadam se, pobediti - rekla je JK za beogradske medije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana