Karleuša potpisala razvod: Kako su Jelena i Duško podijelili imovinu

Telegraf
Karleuša potpisala razvod: Kako su Jelena i Duško podijelili imovinu

Jelena Karleuša rekla je rano jutros da je potpisala sporazumni razvod braka nakon 16 godina. Ona je ovaj dokument potpisala u društvu svog advokata Milana Ateljevića i ovlašćenog advokata Duška Tošića.

Kako saznaje "Telegraf", Duško se nije pojavio.

"Potpisala sam sporazumni razvod braka posle 16 godina. Sama. Prekoputa mene na slici su moj advokat Milan Ateljević i ovlašćeni advokat dosadašnjeg supruga koji nije došao. Nisam pitala zašto.", rekla je Jelena.

Par se venčao na Vidovdan 2008. godine u jednom hotelu u Kovilovu, a njihovo svadbeno slavljeno okupilo je veliki broj poznatih ličnosti. Par je potom dobio kćerku Atinu u septembru 2008, a zatim i mlađu kćerku Niku.

Duško Tošić je tokom karijere zaradio blizu pet miliona dolara, a Jelena Karleuša je jedna od najvećih pjevačkih zvijezda na Balkanu. Njena zarada nije javno objavljena. Objavila je kako će podijeliti imovinu.

"Zbog raznoraznih medijskih i društvenih nagađanja, dodaću da se sva zajednička imovina (stečena u braku) vodi na našu djecu, Atinu i Niku. Staratelj naše djece sam ja", rekla je Jelena Karleuša. “Druga strana” nije imala drugačiji prijedlog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana