Karleuša otkrila ko je ljubav Duška Tošića

GS
Karleuša otkrila ko je ljubav Duška Tošića

Jelena i Duško Tošić konačno su sklopili sporazumni razvod braka i višemilionska imovina je podijeljena.

Vila na Dedinju, koju je Tošić kupio od Dragana Stojkovića Piksija, a u kojoj muzička zvijezda živi sa ćerkama, ostaće u Jeleninom vlasništvu. Kuća vrijedi oko dva i po miliona evra, a čini se da su Jelena i Duško Tošić stigli do kraja puta.

Jelena i Duško Tošić sporazumno sve podijelili.
S druge strane, luksuzni stan na dva nivoa u Lisičjem potoku, kao i nekretnina na Dedinju, u neposrednoj blizini ovog dupleksa, ostaju Dušku, prenosi Kurir.

Prisjetimo se kako je Jelena ranije govorila o odnosu sa suprugom, ali i kada je otkrila veliku tajnu Duška Tošića u periodu najveće ljubavi.

Naime, Karleuša je jednom prilikom otvoreno govorila o mladačkim ljubavima i tada je podijelila i nevjerovatnu priču o Duškovim simpatijama, koje je u mladosti gajio upravo prema pjevačici.

– Sa 16 godina prešao je u OFK “Beograd”. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK-a da je ta sobica u kojoj je on živio bila oblepljena mojim posterima.

– Na kraju balade on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje djece. To je divna, dirljiva priča – otkrila je Karleuša svojevremeno, piše Svet.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana